Varför hantverksbox?

Hantverksboxen är för oss som behöver ett kreativt utlopp, vill testa något nytt men inte vet vart man ska börja.

När man väl har bestämt sig för att testa ett hantverk men dessutom inte tycker det är kul efter ett tag kan det ta emot att behöva exempelvis slänga det som blir över, utifrån ett miljömässigt -och ekonomiskt perspektiv.

Med vår hantverksbox får du testa flera olika hantverk utan att ha onödigt material över. Vårt syfte är att vara en låg tröskeln in i det kreativa.

Våra produkter är noggrant utplockade from olika leverantörer utifrån ett kvalitet - och hållbarhetsperspektiv som sedan sammanställts i ett och samma kit.

Med hantverkskiten får du även instruktioner så du vet hur du ska gå tillväga. Se vår instagram för förslag på vad du kan skapa!

Commerce.js illustration
Netlify illustration

Om mig

Jag som grundat Shallow Crafts heter Kristina och är i grunden ekonom. När jag jobbade som ekonom brukade jag komma hem och längta efter ett kreativt utlopp.

Jag har varit på drejkurser, målat länge och pysslar mycket hemma.

Jag minns hur svårt det var att välja exakt vad för hantverk som jag skulle testa och såg att många pysselkit där ute inte riktigt föll mig i smaken på grund av hållbarhetsperspektivet men även att kvalitén inte riktigt var det jag sökte.

Därför skapade jag detta hantverkskit för att ge andra möjligheten att testa helt olika typer av hantverk utan att behöva lägga alltför mycket pengar och research inför varje val.

En liten push in i det kreativa, en låg tröskel till att testa på något nytt.

Pyssel utan slöseri

Innehållet i hantverkskitet är tillräckligt för att skapa 1 tvål, 2-4 lerfigurer, 2-4 smycken. Varför vi valt att begränsa innehållet i kitet är att ni ska få möjligheten att lära känna ett hantverk och därefter göra ett eget val om ni vill rikta er in på ett specifikt hantverk eller inte.

Allt i hantverkskitet är återanvändningsbart! Följ vår instagram för roliga och användbara tips.

GitHub illustration